Skip to Main Contents

LCM100 lineáris szállítópályás modulok

A következő generációs LCM100 lineáris szállító mind a szalagos, mind a görgős szállítóberendezéseket felülmúlja.

MENU

Az LCM lineáris szállítópályás modul egy olyan szállítórendszer, amelynek a modulszerkezet és a lineáris motor általi nagy sebességű közvetlen meghajtás is a része. Segítségével nagy hozzáadott értékű, általános célú szállítórendszereket lehet kiépíteni a folyamatok között. A pontok közti nagy sebességű, nagy pontosságú mozgás, a szánokon végzett összeszerelési feladatok, valamint a szánok ellenkező irányú mozgása révén az LCM lineáris szállítópályás modul nagy termékátbocsátásra képes.

Lépjen tovább az „áramlásból” a „mozgásba”. Gyorsítsa fel a gyártósorát és bevételeinek növekedését.

Jellemzők

01A cserélhető moduloknak köszönhetően egyszerűen módosítható a sor elrendezése

Igény szerint bármikor kialakíthat szállítási útvonalakat mindössze a szükséges modulok összekapcsolásával. Az új útvonal-összeállítások és -módosítások emellett gyorsan üzembe is helyezhetők. A lerövidített útvonalakból kivett extra modulok ráadásul máshol felhasználhatók, vagy karbantartás céljából félretehetők.

Lineáris szállító

02A szervovezérlés egyenletes és gyors, ütközésmentes megállást és indítást tesz lehetővé.

Az LCM100 modulrendszer szervovezérléssel működik, így elérhető, hogy a munkadarabok finoman lassuljanak le, és elkerülhető az ütközőkkel való érintkezés, ami az elemek sorból való kiesését vagy sérülését okozhatná. A szervónak ennél fogva abban is szerepe van, hogy a munkadarabok mozgatása nagy sebességgel történhet.

03Szabadon összeállítható, ezáltal helytakarékos gyártósorok

Az LCM100 kétirányú, és mind előre-, mind hátrafelé nagy sebességgel képes mozogni. Így lehetővé válik az azonos folyamatokat használó műveletek egyszerűsítése, ami költségmegtakarítást és rövidebb szállítási útvonalakat eredményez. A gyorsulás, a lassulás, a sebességváltoztatás és a meghatározott helyen való pontos megállás mellett a rendszer arra is képes, hogy az adott szánokat az ellenkező irányba mozgassa, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a gyártósori műveletek tervezésében.

04Hatékony szállítás a gyártósori munkaállomások között

● A feladatok lépésenkénti mozgásokkal is követhetik egymást.
● Az ismétlődő folyamatokon belül lépésenkénti mozgásokat, a folyamatok között pedig nagy sebességű szállítást használva a szállítási idő csökkenthető.

05Nem kell többé kivenni a munkadarabokat a sorról

● A rövidebb műveleti időtartam és a kisebb helyigény csökkenti a költségeket.

Hansemannstrasse 12, 41468 Neuss, Németország

Telefon: +49 2131 20 13 520 /
E-mail: info-ymeim@yamaha-motor.de
Web: http://www.yamaha-motor-im.eu/

Back to
Top