Skip to Main Contents

FLIP-X egytengelyű szervomotoros robotok

A FLIP-X sorozatba tartozó, sokféle alkalmazási területen használható számos modell 6 típusba és 29 változatba sorolható.

MENU

Ez egy váltakozó áramú szervomotort, talpat, golyós orsót, szíjat és egyenes vonalú vezetősínt tartalmazó villamos aktuátor. Ez a villamos aktuátor egy általános célú robot, amely sokféle alkalmazási területen, például összeszerelésre és ellenőrzésre is használható.
A villamos beavatkozó egység nagy merevségű golyós orsóval és vezetősínnel van felszerelve, a helyzetérzékelő pedig kiváló környezeti ellenállású resolvert használ. A fentiekből eredően élettartama hosszú.
Ez nagymértékben hozzájárul az ügyfél karbantartási költségeinek csökkentéséhez.

Jellemzők

01Resolver mostoha körülményekhez

A motor helyzeteinek észlelését egy kiváló megbízhatóságú resolver végzi, így a helyzetérzékelés mindig pontos, még mostoha körülmények, például porrészecskék vagy olajköd jelenléte esetén is. A felbontást illetően a resolver lenyűgöző, fordulatonként 20480 impulzusos teljesítményt nyújt.

02A négy sor körkörös horonnyal rendelkező, két ponton érintkező vezetősínek segítik a nagy nyomatékú terhelések kezelését

A négy sor körkörös horonnyal rendelkező, két ponton érintkező vezetősíneknek köszönhetően kisebb a golyók csúszás. Ennek köszönhetően a berendezés kiváló forgómozgást biztosít még nagy nyomatékú terhelés vagy a felszerelési felület nagyobb pontatlanságai esetén is. Meghibásodások, például szokatlan kopásból eredő meghibásodások szintén sokkal ritkábban fordulnak elő.

03Minden modell rendelhető személyre szabott formában is

Ha bármelyik modellünkre egyedi rendelést kíván leadni (kettős szán, széles szán stb.), kérjük, forduljon értékesítési képviselőinkhez.

04A hosszú élettartam megtakarítást jelent a karbantartás és üzemeltetés terén

Nagy merevségű golyós orsóink és vezetősínjeink hatalmas segítséget jelentenek a karbantartási és üzemeltetési költségek terén elérhető megtakarításokban. Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti, hogy az egyes termékek esetében milyen körülmények esetén milyen élettartamra számíthat.

Hansemannstrasse 12, 41468 Neuss, Alemania

Telephone : +49 2131 20 13 520 /
Email : info-ymeim@yamaha-motor.de
Web: http://www.yamaha-motor-im.eu/

Back to
Top